JSport.ro

DSC_0516CSU Sibiu şi BC Mureş se întâlnesc sâmbătă în sala Transilvania din Sibiu pentru a şasea oară în acest campionat, toate celelate 5 fiind câştigate de “tigrii” mureşeni. Partida va începe la ora 19.00 şi va fi transmisă în direct de Digisport.

CSU ocupă poziţia a şasea cu 42 de puncte în timp ce BC Mureş se situează două locuri mai sus, cu 46 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul sibian, Dan Fleşeriu, şi Cornel Cioacătă au făcut declaraţii înaintea jocului:

DSC_0365Dan Fleşeriu: “Suntem, din nou, în formulă incompletă”

”Avem în față un nou meci cu BC Mureș Târgu Mureș. În acest sezon ne-au învins de cinci ori, dar sâmbătă vom încerca să le punem probleme mai mari. Să sperăm că vom și reuși, chiar dacă vom fi, din nou, în formulă incompletă, ca și la Oradea. Mă bazez pe dorința jucătorilor de a-și lua revanșa și sper că vom face un meci bun, de la care spectatorii noștri vor pleca bucuroși. Clasamentul este mai puțin important pentru că noi avem șanse mici să urcăm de pe poziția a 6-a, iar Mureșul are șanse mici să mai prindă primele 3 sau să mai coboare de pe 4. Va fi un meci de pregătire pentru PlayOff  în care noi am putea avea o tresărire de orgoliu. Așa cum Tincu a demonstrat că merită minute făcând mai mult în apărare, apoi în atac, așa sper ca și Cioacătă și Păun să înceapă mai bine în apărare și să mă forțeze să le acord mai multe minute în teren”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

 DSC_0436Cornel Cioacătă:  “Sper să rezolvăm problema sfertului 3”

”În opinia mea, va fi un meci destul de echilibrat, la fel ca și celelalte meciuri de până acum. Sper să rezolvăm problema sfertului trei și astfel cred că vom avea șanse să câștigăm, mai ales că vom juca pe teren propriu, avându-i alături pe suporterii noștri. În echipă atmosfera este foarte bună și toată lumea este determinată. Cred că în meciul acesta avem șanse mai mari decât până acum cu Mureșul. Sper ca suporterii să vină la sală pentru a ne susține în continuare, deși parcursul nostru în această a doua fază a campionatului nu a fost foarte bun. Sperăm să facem o figură bună în PlayOff”, a spus Cornel Cioacătă.

Urmează Clujul

În următoarea etapă, CSU Sibiu face deplasarea la Cluj Napoca, acolo unde va juca miercuri, 30 martie 2016, de la orele 19:00, cu Universitatea, meciul nefiind televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.