JSport.ro

Echipa de baschet are de miercuri un nou partener! Compania AZETS s-a alăturat grupului de companii care au decis să investească în baschet și să sprijine creșterea performanțelor.

Managementul clubului CSU Sibiu continuă campania de atragere de parteneri alături de echipa de baschet a Sibiului. Primul nou partener al echipei este compania Azets, care se alătură familiei galben-albastre, începând de astăzi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am legat un parteneriat cu echipa de baschet CSU Sibiu și ne bucură foarte mult acest lucru. Am urmărit cu mare interes evoluțiile din sezonul precedent și ne-au cucerit dăruirea jucătorilor și atmosfera frumoasă creată în Sala Transilvania de către suporteri. Locul IV și calificarea în Cupele Europene au venit ca o confirmare a unui sezon reușit, fapt care pe noi ne-a făcut să ne alăturăm acestui proiect frumos, cu speranța că împreună vom reuși să facem performanță. Sperăm că va fi o colaborare de bun augur și că ne vom bucura împreună, mult timp de acum înainte, de reușitele echipei”, a declarat Alina Burja, managing director al companiei Azets.

„Proiectul CSU Sibiu a dovedit că este unul serios, orientat spre creșterea performanțelor sportive. Creștem de la an la an, iar acest lucru ar fi imposibil fără sprijinul partenerilor. Ceea ce am reușit să realizăm în plan sportiv a atras atenția unor noi companii și ne bucurăm să anunțăm primul nou membru al familiei galben-albastre – compania Azets. Suntem bucuroși să îi avem alături înaintea startului noului sezon și le mulțumim că au ales să sprijine performanța echipei noastre de baschet”, a declarat Horațiu Floca, director CSU Sibiu.

Azets Insight SRL este un nume nou, dar cu o prezență bine definită pe piața serviciilor economice. Cunoscută anterior ca Visma Services România, firma Azets face parte în momentul de față din CogitalGroup. Axat pe servicii de outsourcing și consultanță, CogitalGroup este format din compania Azets în Tările Nordice și companiile Blick Rothenberg și Baldwins în Marea Britanie.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.