JSport.ro

img_5849_0BC CSU Sibiu pune în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2016/2017,  începând de săptămâna viitoare, pentru vechii abonați, iar din 29 august 2016, pentru ceilalți sibieni care doresc să cumpere cardurile de acces. Abonamentele vor asigura intrarea la toatele meciurile BC CSU Sibiu din Cupa României și Liga Națională de Baschet Masculin.

Începând de luni, 22 august 2016, vechii abonați sunt așteptați să își reînnoiască abonamentele pentru meciurile echipei noastre din noul sezon competițional 2016/2017. Pentru abonații noi, cardurile de acces vor fi eliberate începând cu 29 august 2016. Acestea se întocmesc în baza actului de identitate, iar pentru vechii abonați, împreună cu abonamentul din sezonul competițional 2015/2016.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cardurile de acces la meciurile de baschet se eliberează la sediul Clubului Sportiv Universitar Sibiu, str. Rennes, nr.2, de luni până vineri, între orele 9-15.

Prețul abonamentelor este diferențiat în funcție de sector, după cum urmează:

  • Abonament sectorul A sau sectorul B: 150 de lei,
  • Abonament sectorul C sau sectorul D: 200 de lei,
  • Abonament sectorul VIP: 300 de lei.

Biletele se vor vinde și online

Managementul Clubului încearcă să identifice cea mai eficientă variantă pentru comercializarea biletelor online și speră ca până la primul meci oficial, pe 19 septembrie, acest sistem să poată funcționa.

”Suntem în faza de prospectare pentru a introduce posibilitatea achiziționării de bilete online. Pentru început vom avea un număr limitat de bilete pe care suporterii le pot achiziționa online, pentru a testa eficiența acestei metode. În paralel, biletele se vor putea achiziționa și de la sediul Clubului și în ziua meciului, de la Sala Transilvania”, a spus Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu. Prețul unui bilet rămâne 10 lei, iar in sectorul VIP 15 lei.

Abonamentele sunt valabile pentru toate partidele pe care BC CSU Sibiu va disputa, în sezonul competițional 2016/2017, pe teren propriu. Echipa noastră are programate în noul sezon minim 17 meciuri, în cadrul Cupei României și Ligii Naționale de Baschet Masculin, la care se vor adăuga, în funcție de evoluția echipei, meciurile din Play Off.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.