JSport.ro

CSU Sibiu a jucat astăzi primul joc amical al verii cu echipa Piteștiului într-o partidă disputată la Cheile Grădiștei. Meciul a avut însă un caracter extrem de amical pentru că cele două formații nu au ținut scorul. Echipa sibiană va mai juca o partidă de verificare și vineri cu Universitatea Cluj, de la ora 12:00.

Din lotul lui CSU Sibiu deplasat la Cheile Gradiștei lipsesc Radu Paliciuc, component al României la Eurobasket, dar și Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe și Wilhelm Brosser, care se vor alătura lotului zilele următoare, după reîntoarcerea de la Universiada de la Taipei. De asemenea, Chris Cooper se va alătura lotului abia săptămâna viitoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înainte de a pleca spre localitatea brașoveană, Dan Fleșeriu a declarat că a așteptat cu nerăbdarea startul jocurilor: ”În sfârșit începem meciurile de pregătire, după o pauză lungă. La fel ca și cei cu care jucăm, nici noi nu suntem în efectiv complet datorită jucătorilor care participă la acțiunile loturilor naționale. Vor fi două jocuri în care putem vedea potențialul jucătorilor noi din lot, iar scopul meu este integrarea acestora cât mai rapidă în sistemul de joc pe care îl pregătim pentru noul sezon”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.