JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni au disputat în această săptămână două partide de verificare cu echipa din liga 1, CSM Mediaș, dar și cu U. Cluj.

Staff-ul tehnic a folosit această perioadă de pauză competițională pentru pregătirea fizică și tehnică individuală, iar în aceste două zile au urmărit integrarea lui Bogdan Popescu, proaspăt revenit la Sibiu, dar și modul în care echipa se prezintă pe parchet în absența lui Tyler Laser.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am avut două meciuri în care am încercat diferite formule în teren, unele dintre ele noi. De asemenea, am exersat apărarea, la care lucrăm, și care, din păcate, nu funcționează nici măcar la jumătate din potențial, sau din cât mi-aș dori eu. Rezultatele nu sunt importante. Ceea ce ne-a interesat pe noi a fost construcția relațiilor dintre jucătorii noștri. A fost o perioadă de acumulare, perioadă de care nu am avut parte înainte de începerea oficială a sezonului”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.

CSU Sibiu va reveni la antrenamente urmând să se pregătească pentru următoarea partidă, care se va disputa în 3 decembrie 2017,  în deplasare la Phoenix Galați. De altfel, în luna decembrie va mai disputa încă 4 partide oficiale, toate pe teren propriu, cu BC SCM U Craiova, CS Politehnica Iași, BC Mureș Tg. Mureș și CS Dinamo București.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.