JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni au disputat la Cheile Grădiștei primele două meciuri amicale din presezon. Toate echipele au avut absețe în loturi, motiv pentru care, la partida dintre CSU Sibiu și BCM U Pitești nu s-a ținut scorul. Partida de vineri cu U. Cluj Napoca a beneficiat totuși de statistică, iar echipa campioană a României a învins echipa de pe Cibin scor 93-82(27-23, 23-24, 24-17, 19-18).

La întoarcerea spre Sibiu, Dan Fleșeriu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Au fost 2 jocuri utile, în care am putut vedea pe viu potențialul noilor jucători. Echipa noastră a arătat mai slab decât mă așteptam, dar sunt convins că îndată ce vom ajunge în formă fizică bună ne vom exprima mai bine în teren. Ca potențial individual, jucătorii noștri ne dau speranțe că vom putea construi din nou o echipă competitivă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

CSU Sibiu a disputat cele două partide de la Cheile Grădiștei fără Radu Paliciuc, component al României la Eurobasket, dar și fără Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe și Wilhelm Brosser, care se vor alătura lotului zilele următoare, după reîntoarcerea de la Universiada de la Taipei. De asemenea, Chris Cooper se va alătura lotului nostru abia săptămâna viitoare.

CSU Sibiu va relua pregătirile la Sibiu, urmând să dispute alte două meciuri amicale, în cadrul Cupei Timișoara, în 8 și 9 septembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.