JSport.ro

CSU Sibiu s-a calificat in faza finală a Cupei  României  3×3, în urma rezultatelor obținute, la finalul săptămânii trecute, la turneele disputate în Sala Sporturilor din Mediaș. Astfel, sportivii sibieni au reușit să-și rezerve un loc în rândul celor mai bune 12 echipe de baschet 3×3 din țară, urmând  să joace în perioada 13-14 Aprilie 2019 pentru câștigarea trofeului!

Echipa sibiană a început în forță competiția, reușind să își adjudece în primele 2 turnee locurile 3, respectiv 2, rezolvand in mare parte, în urma acest rezultate, problema calificării. În cele patru turnee disputate consecutiv, în tot atâtea zile, echipa noastră a caștigat de fiecare dată grupa în care a fost repartizată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La acesta competiție, au jucat toți cei 6 jucători din lotul echipei sibiene și s-au încercat mai multe formule de joc. S-a facut remarcat Sebastian Costeiu, care a avut un aport ofensiv foarte bun, fiind desemnat ”Cel mai bun marcator al Turneului 2”, însumând  43 de puncte marcate, cu un total de 13 aruncari din spatele semicercului!  Toți băieții noștri au arătat poftă de joc și un nivel ridicat de energie și angajament, echipa clasându-se  a toate turneele in top 3 la numarul de puncte marcate pe meci. Cei prezenți la debutul Cupei României 3×3 au remarcat echipa Sibiului pentru un joc în viteză, foarte spectaculos, multe faze primind aplauze din partea publicului prezent în sala din Mediaș.

Evoluția sibiană și calificarea se datorează în principal grupului omogen, care joacă și se antrenează împreună de foarte multa vreme – mai ales tandemul Victor Bogdan și Sebastian Costeiu, care sunt colegi și la lotul național U23. Cei doi sunt completați foarte bine în defesivă de Dragoș Gheorghe, cu o prezență determinantă sub panou. Pentru CSU Sibiu au mai evoluat de asemenea Paul Bogdan, Andrei Petică și Traian Petru.

Turneul I
vs. ACS Târgu Jiu 22-15
vs. CSM Miercurea Ciuc 18-15
vs. Sighet 22-15
vs. BCM U Pitești 16-21
Rezultat: Locul 3

Turneul al II-lea
vs. U Cluj Napoca 22-8
vs. ACS UBT Cluj Napoca 21-16
vs. CSM Târgu Mureș 22-12
vs. SCM Timișoara 21-16
vs. CSM U Oradea 14-21
Rezultat: Locul 2

Turneul al III-lea
vs. ACS Târgu Jiu 22-12
vs. ACS U BT Cluj Napoca 19-17
vs. SCM Timișoara 18-20
Rezultat: Locul 5

 Turneul al IV-lea
vs. ACS Târgu Jiu 22-13
vs. CSM Târgu Mureș 22.13
vs. SCM Timișoara 12-21
Rezultat: Locul 5

sursă: bc-csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.