JSport.ro

CSU Sibiu a câștigat primul meci în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet, 84-80 cu Steaua București în etapa a II-a. Meciul a fost extrem de echilibrat și s-a decis în ultimul sfert.

Steaua a câștigat la limită primele două sferturi, cu același scor 23-22 și avea avantaj de un coș la pauza mare. Bucureștenii au mai adăgat 3 puncte la diferența de pe tabelă după sfertul 3 dar ultima repriză a aparținut elevilor lui Fleșeriu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sala plină i-a împins de la spate pe sibieni în sfertul patru care s-au desprins pentru prima dată în min. 35 după ”treița” lui Torok, 75-72. Stewart și Falker au mărit avantajul în min. 38 la 80-74 suficient pentru un final în avantajul lui CSU, 84-80.

Fleșeriu: Suntem la o viteză mult mai mică decât îmi doresc eu

Antrenorul sibian e mulțumit de victorie dar nu și de stadiul echipei: ”O victorie venită la timp pentru noi. Era important pentru noi să o obținem, indiferent de jocul prestat. S-a văzut tensiunea mare la băieți și dorința de a câștiga. E greu să vii după 3 înfrangeri și asta s-a văzut în jocul nostru. La final am fost puțin mai lucizi ca Steaua și cred că asta ne-a adus victoria. Sper că vom crește și vom reuși să jucăm în viteză, așa cum am făcut echipa să joace în ultimele sezoane. Suntem la o viteză mult mai mică decât îmi doresc eu și suntem obișnuiți să facem”, a spus Dan Fleșeriu.

CSU Sibiu au marcat: Barry Stewardt 18p, Isaiah Philmore 15p, Randal Falker 14p, Lucas Tohătan 12p, Christopher Cooper 8p, Jared Jordan și Rolland Torok câte 7p, Jordan Chatman 3p.

În campionat CSU joacă la Dinamo următoru meci, sâmbătă, 26 octombrie, ora 20:15 dar până atunci ”vulturii” se vor întrece cu CSM Oradea în FIBA Europe Cup, în deplasare în sala Antonio Alexe, miercuri, 23 octombrie, ora 19:00.

Campania Marchez cu SUS INIMA a strând 1040 de lei. 30 de abonați au donat locul altui suporter

La meciul cu Steaua s-a dat startul Campaniei Marchez cu Sus Inima și peste 30 de abonați, care nu au putut să ajungă la meci, au ales să își doneze locul unui alt suporter. Aceștia din urmă au primit tichete de acces în baza unei donații făcute către Asociația SUS Inimia. În total, 1040 de lei au strâns voluntarii Asociației, seara trecută, atât din donațiile pentru bilete, cât și și donații făcute de ceilalți suporteri prezenți la meci. Campania continuă la fiecare meci de pe teren propriu, pe durata întregului sezon.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.