JSport.ro

CSU Sibiu pierde partida de la Oradea, dar continuă pe prima poziție în clasamentul Ligii Naționale de Baschet și se pregătește de confruntarea de pe teren propriu, de vineri, cu BC SCM Timișoara.

Baschetbaliștii sibieni au început partida extrem de bine, Kinnard și Laser fiind primii marcatori ai echipei noastre, după două aruncări de la distanță. Replica orădenilor a venit rapid iar gazdele și-au continuat meciul excelent. Apărarea noastră însă nu a dat roade, iar primul sfert se încheia la o diferență de 6 puncte în favoarea gazelor (27-21). În sfertul al doilea Oradea a reușit să marcheze nu mai puțin de 30 de puncte, însă baschetbaliștii sibieni nu au cedat și, chiar dacă s-au văzut conduși la difernță mare, la pauză intrau la vestiare cu un handicap de 10 puncte. Din păcate, lucrurile s-au schimbat după pauză, gazdele dovedind o formă excelentă și continuând în același stil, până la finalul partidei, încheiate 104-78, în favoarea CSM CSU Oradea. În ultimele minute, Dan Fleșeriu a decis să le acorde și tinerilor jucători minute, astfel că pe parchet au intrat Dragoș Gheorghe, Edward Petrescu și Wilhelm Brosser.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”O înfrângere dureroară peste care trebuie să trecem repede”

Antrenorul lui CSU, Dan Fleșeriu, a declarat la finalul meciului: ”Un meci foarte complicat pentru noi, în care băieții noștri au acuzat și nu au răspuns corect agresivității Oradiei, în care deși am fost conduși la 17 puncte, am reușit să revenim la -6, în sfertul IV. Au fost apoi 2 sau 3 atacuri în care noi nu am reușit să marcăm, iar Oradea s-a desprins decisiv. Trebuie să trecem repede peste această înfrângere, indiferent cât de dureroasă este, pentru că ne așteaptă vineri, acasă, un nou meci greu, cu o echipă valoroasă. Timișoara a învins astăzi Steaua și sper să ne păstrăm terenul propriu intact. Le-am spus băieților la vestiar că doar împreună – așa cum am reușit să ajungem pe primul loc – putem trece peste orice fel de hop și doar împreună, și cu suporterii noștri, vom putea să rămânem în top, până la finalul campionatului”, a spus antrenorul principal al CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 17p, Jordan Williams 15p, Marcel Davis 12p, Lawrence Kinnard 11p, Monyea Pratt 10p, Chris Cooper 7p, Mirel Dragoste 2p, Edward Ptrescu 2p și Dragoș Gheorghe 2p,

În următoarea etapă, CSU Sibiu primește vizita celor de la BC SCM Timișoara, vineri, 6 aprilie 2018, de la ora 18:00.

Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare online pe www.csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro Specificăm încă o dată faptul că vânzarea online va fi sistată joi seara, după ora 20:00, pentru procesarea plăților, iar dacă vor mai exista bilete disponibile, acestea se vor putea procura vineri, înainte cu o oră de startul partidei, direct de la caseria Sălii Transilvania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.