JSport.ro

CSU Sibiu - BC Targu Mures5CSU Atlassib Sibiu primește vizita echipei din Oradea, în ultima etapă a turului de campionat. Partida se joacă astăzi, de la orele 20:00, la Sala Transilvania.

Înaintea meciului cu Oradea Dan Fleșeriu și Georgian Păun, au făcut următoarele declarații de presă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Urmează un meci cu o echipă cotată în primele patru în clasament, aici aș include: Steaua, Tg. Mureș, Oradea și Cluj, și cu care nu am reușit să avem nicio victorie. Ar fi foarte bine pentru moralul nostru, pentru clasament, dacă am reuși, în sfârșit, să câștigăm și împotriva unei echipe cotate atât de bine în clasament. Nu contează cum arată clasamentul acum, pentru că sunt echipe care au mai puține meciuri jucate și nu ne putem lega de el. Eu sper să fie un meci spectaculos, un meci bun, pe care noi sperăm să îl controlăm, de data aceasta, mai bine decât meciul trecut, cu Dinamo. Avem ceva probleme în lot, dar sper să se rezolve până la ora meciului.”, spune Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

2015-09-20_18.18.16”Oradea este o echipă foarte bună, una dintre cele mai bune din campionat, cu jucători bune pe toate posturile, dar sunt încrezător în victorie, la fel ca și ceilalți colegi ai mei, pentru că am avut o serie de meciuri foarte bune care ne-au legat și, dacă vom juca exact ca o echipă, ca și până acum, atunci vom câștiga acest meci. Sperăm ca suporterii noștri să vină în număr cât mai mare la sală, așa cum au făcut-o și până acum, pentru că sunt un plus pentru noi și ne ajută foarte mult. ”, spune Georgian Păun.

Partida programată astăzi, cu începere de la orele 20:00, va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.