JSport.ro

Echipa sibiană din Liga Națională de Baschet Masculin joacă vineri, de la orele 18:00, partida din etapa a XVIII-a, în deplasare la BCM U Pitești. Meciul va fi transmis LIVE pe Digi Sport 4.

Înaitea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Avem un meci foarte greu, cu una dintre echipele cele mai bune din campionat, care a câștigat meciul cu una dintre contracandidele la intrarea în primele șase echipe. Mă refer la Timșoara, pe care a învins-o la 20 de puncte. Așadar, ne așteaptă minute grele acolo. Suntem însă pregătiți și sper să facem o apărare suficient de bună ca să le punem probleme și să încercăm să venim cu o victorie acasă”, a spus antrenorul sibian.

Referitor la ce doi jucători accidentați care nu au evoluat în partida anterioară cu Dinamo București, Bogdan Popescu și Igor Mijajlovic, antrenorul spune că jucătorii săi nu sunt total refăcuți.

”Suntem cam în aceeași situație. Vom vedea dacă ceilalți vor putea acoperi absența lor sau dacă va fi cazul să forțăm. Sunt convins însă că băieții vor încerca să facă tot ceea ce pot. Nu sunt încă refăcuți sută la sută”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Se pot achiziționa bilete pentru meciul cu Mureșul

După partida de la Pitești, CSU Sibiu primește vizita celor de la BC Mureș Târgu Mureș, miercuri, 1 februarie 2017, de la orele 19:00, meci care nu va fi televizat. Biletele pentru această partidă s-au pus deja în vânzare și se pot achiziționa de la sediul CSU Sibiu, str. Rennes, nr. 2, între orele 9.00-15.00, dar și online de pe www.csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.