JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni încep returul duminică, în deplasare la SCM U Craiova. Aflați pe locul al treilea în clasament, ”galben-albaștri” sunt încrezători și speră să se întoarcă la Sibiu cu o victorie.

Înaintea meciului, antrenorul Dan Fleșeriu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Atmosfera în echipă este bună! Nu are cum să fie altfel, după seria de victorii consecutive. Important este să încercăm să continuăm tot așa, cât de mult se poate, să încercăm să venim acasă cu încă două puncte, după meciul cu Craiova, iar apoi să pregătim meciul cu Steaua. Meciul va fi dificil. Craiova s-a întărit cu Hargrove și s-ar putea să mai apară un nou jucător până duminică. Ei sunt într-o situație destul de dificilă, încă încearcă să prindă PlayOff-ul, poate chiar au șanse pentru primele 6, deci vor lupta pe viață și pe moarte să își apropie victoria. Sper însă că noi suntem suficient de puternici, atât mental, cât și fizic, să jucăm foarte bine și să venim cu o victorie. Avem nevoie de încă 4 victorii pentru a ne asigura clasare în prima grupă valorică, și mă refer, în special, la meciurile pe care le avem de disputat pe tere propriu. Evident că, îndiferent unde vom juca, acasă sau în deplasare, meciurile nu le vom aborda din postura de învinși. Meciul cu Craiova este unul care poate fi câștigat și care ne poate apropia de primele 6. Cu cât vom fi mai repede calificați, cu atât vom avea mai multă liniște și vom putea folosi mai mult jucătorii care prind, de obicei, puține minute”, a spus antrenorul principal al CSU Sibiu.

Partida din etapa a XII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin se va juca duminică, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.