JSport.ro

CSU Sibiu a obținut la Pitești abia a treia victorie în acest sezon în care a pierdut deja de 8 ori în 11 partide. Toate aceste meciuri s-au disputat în mai puțin de o lună și jumătate.

Sibienii au jucat pe mai multe fronturi în această perioadă, Supercupa României, FIBA Cup și Liga Națională dar chiar și așa au apărut multe nemulțumiri pentru o parte dintre fani. Trupa lui Fleșeriu a obținut însă o victorie de moral la Pitești, la 18 puncte diferență. 77-59 (23-12, 10-26, 28-12, 16-9) a fost scorul celei de-a treia victorie din campionat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Baschetbaliștii sibienii sunt pe locul 3 în Liga Națională după U. Cluj (neînvinsă) și CSM Oradea.

”Am intrat foarte bine în meci, cu agresivitate mare. Diferența de la final nu reprezină nimic, lupta din teren fiind mult mai intensă. Mă bucură mult revenirea lui Chris și, de asemenea, Radu Paliciuc. Au contat în multe momente decisive. Dar astăzi toți cei care au intrat au avut un aport foarte important. Este o victorie importantă care trebuie să ne facă mai resposabili, mai motivați și mai încrezători în jocurile care urmează”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Cel mai bun jucător al CSU Sibiu a fost Christopher Cooper care a avut o prestație de excepție și a terminat în double-double, cu 20 de puncte și 12 recuperări, urmat de Isaiah Philmore care a încheiat tot în double-double cu 13 puncte și tot atâtea recuperări. Jordan Chatman a marcat 13 puncte, Lucas Tohătan 11p, Randal Falker 9p, Rolland Torok 7p și Radu Paliciuc 4p.

Urmează un meci în Eleveția pentru sibieni în FIBA Europe Cup miercuri, 20 noiembrie, de la ora 20:00, când sibienii vor juca pe terenul celor de la Fribourg Olympic.

Weekendul viitor, CSU revine în Liga Națională și va primi vizita celor de la SCM Timișoara, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 18:00. Partida nu va fi televizată, iar biletele se vor pune în vânzare online duminică, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.