JSport.ro

CSU Sibiu s-a calificat aseară în semifinalele Play-Off-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin cu scorul general de 3-1 după ce a învins Dinamo la București în meciul 4. Sibienii au obținut cea mai clară victorie din cele 4 întâlniri directe ale ”sferturilor”, 84-65 (25-18, 21-17, 29-14, 9-16).

Spre deosebire de meciul de acum 2 zile, sibienii au avut un joc mult mai bun. Băieții lui Fleșeriu au dominat partida de la un capăt la celălalt iar finalul a fost mai liniștit decât se aștepta oricine. ”Galben-albaștrii” aveau înaintea ultimul sfert o diferență categorică, 26 de puncte, și o medie de 25 de puncte marcate pe sfert, scor 75-49. Ultimul sfert a fost practic o formalitate, Sibiul a continuat să se distanțeze spre borna a 30 de puncte diferență dar Dinamo a mai redus din handicap în ultimele minute când titularii lui Fleșeriu au lăsat loc rezervelor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSU va întâlni în semifinale câștigătoarea dintre SCMU Craiova și BC Timișoara. Câștigătoarea se va stabili în meciul decisiv de la Craiova după ce bănățenii au câștigat meciul 4 și au egalat la 2 la scorul general. Sibiul își va afla adversara luni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.