JSport.ro

CSU Sibiu a pierdut manșa retur a sferturilor Cupei României disputată la Craiova la o diferență de 13 puncte dar s-a calificat în Final Four. 79-66 (28-17, 15-18, 23-21, 13-10) a fost scorul în favoarea oltenilor. 

Sibienii se califică datorită victoriei din tur obținută la o diferență de 15 puncte. ”Alb-albaștrii” n-au fost departe de a întoarce rezultatul mai ales că au avut și ultima aruncare a jocului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ne-am culcat pe o ureche”

Antrenorul Dan Fleșeriu e mulțumit pentru îndeplinirea obiectivelor, calificarea și lipsa accidentărilor dar a tras un semnal de alarmă: ”Am zis-o și înainte de această partidă, că vrem să ne calificăm și să nu ne accidentăm. Am reușit ambele, chiar dacă Craiova a avut o ultimă aruncare și a fost foarte riscant să jucăm așa. Ne-am culcat pe o ureche după meciul de acasă, am crezut că nu va fi niciun fel de problemă la Craiova și este greu să joci dacă nu ești sută la sută concentrat. Am mai făcut greșelile acestea, e bine că a venit acum, când ne puteam permite o înfrângere, dar speră să fie o învățătură de mine, așa cum au fost și celelalte și de acum încolo să creștem. Mă bucur că ne-am calificat și sper că de acum încolo vom face meciurile așa cum știm noi să le facem: cu apărare bună și cu un atac mai bun”, a declarat antrenorul sibian.

Marcatori CSU Sibiu: Kevin Hardy 18p, Randal Falker 17p, Monyea Pratt 10p, Aurelian Gavriloaia 6p, Justas Tamulis și Isaiahn Philmore câte 5p, Lucas Tohătan 3p, Daniel Ewing 2p.

Final Four-ul se va disputa în zilele de 17 și 18 aprilie 2019 într-o locație ce urmează a fi aleasă de Federația Română de Baschet. Sibiul și Clujul sunt printre orașele care pot gazdui turneul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.