JSport.ro

Performanță extraordinară pentru echipa de baschet a Sibiului, CSU. ”Galben-albaștrii” au învins miercuri seara campioana României, CSM Oradea, și au încheiat faza a II-a a competiției pe locul 2, poziție cu care sibieni nu s-au mai întâlnit la final de campionat cel mai probabil de la câștigarea ultimului titlu, în 1999.

CSU Sibiu avea nevoie de victorie pentru a spera la locul al doilea în clasament, iar acest lucru i-a motivat pe baschetbaliștii sibieni. Deși partida a avut numeroase momente de ezitare din partea ambelor echipe, elevii pregătiți de Dan Fleșeriu au luptat până în ultimul moment pentru acest rezultat. Locul secund a fost obținut și datorită victoriei pe care U. Cluj a realizat-o în fața Stelei într-un meci în care bucureștenii au condus majoritatea meciului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fleșeriu: ”Tg. Mureș este echipa surprizelor”

”A fost un meci chinuit, cu lipsă de energie din partea principalior noștri jcători, în care noi am profitat de faptul că Oradea nu a avut o miză. Mă bucur că am reușit să câștigăm, mă bucur că până la urmă apărarea a funcționat destul de bine, minute bune, dar mă îngrijorează puțin starea de sănătate a jucătorilor. Avem câțiva dintre ei răciți, bolnavi, dar sper să îi recuperăm repede. În privința locului al doilea, Clujul a avut probleme să îi bată pe cei de la Steaua. Abia în ultimele minute au reușit. Mă bucură că a reușit și că suntem pe locul al doilea, pentru că asta înseamnă că vom avea avantajul terenului propriu, atâta timp cât vom reuși să rezistăm în competiție. Play-off-ul este cu totul alt campionat. Târgu Mureș este echipa surprizelor. Ultimele două campionate a ajuns în finală, indiferent de poziția de pe care a plecat. Să sperăm că anul acesta, noi vom fi cei care vom reuși să îi oprim”, a declarat Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 16p, Igor Mijajlovic 13p, Bogdan Popescu 13p, Chris Cooper 12p, Marcel Davis 11p, Radu Ppaliciuc 2p, Dragoș Gheorghe 2p.

Săptămâna următoare, CSU Sibiu intră în focurile play-off-ului și va juca pe teren propriu, miercuri, 12 aprilie și vineri, 14 aprilie, cu BC Mureș Tg. Mureș. Biletele se vor pune în vânzare după stabilirea orelor de disputare a meciurilor.

foto: Dragoș Dumitru, www.csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.