JSport.ro

CSU Sibiu - BC Targu Mures36CSU Sibiu caută al treilea succes consecutiv în campionat. Formația pregătită de Dan Fleșeriu va juca în deplasare cu Phoenix Galați, într-un meci ce va avea loc sâmbătă în deplasare. 

În tabăra echipei s-a instalat optimismul, iar această stare de spirit poate conduce echipa către un nou succes.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„În momentul de față suntem pregătiți și cred că putem bate pe oricine. La cum ne antrenăm, totuși, chiar putem câștiga cu oricine.  Phoenix Galați vor fi agresivi, dar dacă nu ne grăbim și ne vom face jocul așa cum l-am pregătit la antrenamente, nu cred că va fi nici o problemă să îi batem. Sunt o echipă nou-promovată, majoritatea jucătorilor sunt noi, la fel ca și noi, cred că vor da dovadă de multă determinare pentru că joacă acasă. Pentru mine va fi un  meci mai aparte, mai special. Am jucat pentru ei anul trecut când au promovat și voi avea și mai multă ambiție, tocmai pentru că am jucat acolo”, a declarat Cornel Cioacătă.

CSU Sibiu - BC Targu Mures55Dan Fleșeriu: „Va fi un meci greu”

Antrenorul formației CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, speră și el într-o partidă bună făcută de elevii lui, dispută la capătul căruia formația sibiană să se bucure de al treilea succes consecutiv.

„Mergem să încercăm să câștigăm, dar va fi, din nou, un meci greu, chiar dacă de această dată pe hârtie, nu mai sunt favoriți adversarii. Să vedem cum vom aborda acest meci, pe care îl jucăm în deplasare. E greu de câștigat acolo. Dinamo nu a reușit, Piteștiul a reușit. Să vedem dacă noi vom reuși. Ar fi senzațional pentru noi. În acest moment avem ceva probleme, dar sper ca până la ora meciului toată lumea să fie aptă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenor principal CSU Atlassib Sibiu.

Întâlnirea dintre CS Phoenix Galați și Atlassib Sibiu va începe sâmbătă, la ora 19:00 și va fi transmisă live pe internet și va putea fi urmărită  pe pagina de facebook a echipei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.