JSport.ro

Antrenorul BC CSU Sibiu U14, Cristian Crăciun, a fost cooptat în stafful tehnic al echipei naționale Under15 a României, însoțind lotul tricolor într-un stagiu de pregătire din Turcia. Aici, România a întâlnit echipe de top din ”Țara Semilunei”, juniorii și tehnicienii noștri bucurându-se de o experiență extraordinară. 

Fost component al Sibiului și al primei reprezentative de baschet a României, Cristi Crăciun a făcut echipă cu Alexandru Gliga și a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Alexandru Prodan, Vlad Cozea, David Antonescu, Iannis Paduraru, Lorenzo Diaconescu, Andrei Panait, David Grigoriu, Alexandru Luca, Stefan Ionescu, Leonard Mocanu, Marian Schmidt si Tudor Somacescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

România a câștigat amicalele cu Galatasaray (73-64) și IBB Istanbul (88-44), pierzând cu Efes (76-81) și cu puternica școală de baschet Bahcesehir Kolej (48-78).

Cristi Crăciun: ”Este o mândrie să fii la lotul național și, totodată, este o responsabilitate uriașă față de copii! Mă bucur pentru ei că au avut această oportunitate de a juca împotriva unor formații bune, dintr-un baschet aflat într-o creștere continuă. Au fost condiții excelente și cu toții am avut ce învăța!”

sursă text: comunicat de presă CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.