JSport.ro

Clubul fanion de baschet al Sibiu a anunțat printr-un comunicat că toate meciurile din luna martie se vor juca fără specatori. CSU Sibiu este clubul cu cel mai mare număr de abonați din Liga Națională de baschet și joacă aproape fiecare meci din sala Transilvania cu casa închisă.

Comunicat CSU Sibiu:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Urmare a deciziilor luate la nivel național, menite să prevină răspândirea coronavirusului (COVID-19), Federația Română de Baschet a decis, astăzi, că toate competițiile oficiale de baschet din România se vor desfășura FĂRĂ spectatori până la finele lunii martie.

Din păcate, BC CSU Sibiu nu se va putea baza pe sprijinul suporterilor pentru meciurile programate luna aceasta. Primul joc al echipei noastre de seniori este programat vineri, în deplasare, la CSA Steaua București și va fi transmis LIVE pe DigiSport. Următoarele două etape sunt programate să se dispute pe teren propriu.

În 18 martie, BC CSU Sibiu va juca acasă, în compania celor de la U BT Cluj, partidă care va fi transmisă LIVE pe Digi Sport, de la ora 19:15, iar în 29 martie vom disputa partida cu Dinamo București. Pentru meciul cu echipa din capitală nu avem încă stabilite datele televizării, dar vom face eforturi pentru ca și acest duel să poată fi urmărit de către suporteri, măcar din fața televizorului sau calculatorului.

”Ne pare rău că nu ne putem baza pe sprijinul suporterilor la meciurile următoare. Echipa noastră a reușit, întotdeauna, rezultatele cele mai bune, atunci când galeria i-a fost alături, însă trebuie să acceptăm că situația actuală nu ne permite să riscăm. Suntem echipa cum cei mai mulți suporteri abonați din țară iar situația nu este deloc plăcută. Facem apel la toți suporterii noștri să înțeleagă faptul că măsurile luate de guvernanți, autorități și foruri superioare sunt menite să îi protejeze în primul rând pe ei, și sunt sigur că fanii CSU Sibiu ne vor susține cu aceeași energie și din fața televizorului. Vom face tot posibilul ca meciurile care se desfășoară fără spectatori din următoarea perioadă să fie televizate sau transmise LIVE pe platformele online și vă vom ține la curent cu toate informațiile legate de viața echipei! Suntem de părere că sportul fără public este incomplet, la fel cum și familia CSU Sibiu va fi incompletă luna aceasta fără voi, dar suntem siguri că în aprilie vom fi din nou împreună, mai puternici.”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.