JSport.ro

”Dat fiind antecedentele neplacute din trecut si tensiunea creata de catre unii sustinatori sibieni, dinaintea meciului s-a decis sistarea vanzarii biletelor ramase nevandute si accesul numai celor care au abonamente, invitatii si bilete cumparate in avans” și ”Prezentarea unui act de identitate in vederea achizitionarii biletelor a fost ceruta atat pentru mureseni cat si pentru sibieni, masura ceruta de catre firma de paza” sunt doar două din anomaliile prezentate de președintele BC Mureș într-un comunicat de presă emis de clubul de baschet ”alb-albastru”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima situație Beres Lorant ”uită” să precizeze ca această decizie, absolut fără sens, nefondată și nesusținută de un argument real, nu a fost comunicată în timp util și nici măcar într-un mod oficial mai târziu pentru ca, eventual, fanii sibieni să nu mai plece de acasă în speranța că vor găsi bilete. În cea de-a doua frază enunțată ”politically correct”, reprezentantul adversarei de azi a lui CSU Sibiu ”omite” din nou să spună că prezentarea actului de identitate nu a fost doar o măsură de identificare ci de discriminare între a primi sau nu bilet. Respectiv a primi bilet cei cu buletin de Mureș și a nu primi cei cu buletin de Sibiu.

Redăm mai jos comunicatul integral: 

”Conducerea  B.C. Mureș – Tg. Mureș reprezentat prin președintele Beres Lorant , dorește  să clarifice unele aspecte referitor la meciul 4 dintre echipele BCMures si BC CSU Sibiu.

·        toate masurile luate in legatura cu organizarea meciului au fost luate impreuna cu IJJ Mures si firma de paza angajata de catre clubul nostru. Dat fiind antecedentele neplacute din trecut si tensiunea creata de catre unii sustinatori sibieni , dinaintea meciului s-a decis sistarea vanzarii biletelor ramase nevandute si accesul numai celor care au abonamente , invitatii si bilete cumparate in avans. Prezentarea unui act de identitate in vederea achizitionarii biletelor a fost ceruta atat pentru mureseni cat si pentru sibieni , masura ceruta de catre firma de paza.

·        apreciem galeria sibiana fiind una dintre cele mai frumoase din tara , dar in aceasta zi o parte dintre sustinatorii sibieni au avut un comportament agresiv fizic si verbal fata de tirgumuresenii care doreau sa intre la meci .

·        referitor la comportamentul oficialului Lorencz Lajos , conducerea clubului va analiza si va lua masurile de rigoare ce se impun.

·        noi consideram ca la aceste evenimente primordial ar trebui sa fie baschetul actorii principali sa fie jucatorii , iar noi sustinatorii facand parte din acest fenomen trebuie sa creem atmosfera placuta si civilizata , mai ales ca la meciurile de baschet din Tg. Mures  sunt foarte multi copii care ar trebui sa invete de la adulti  spiritul fair play si nicidecum agresivitatea verbala si fizica fata de ceilalti.

 

Cu deosebita consideratie

presedinte BCMures

Beres Lorant”

sursă foto: facebook – Fan Club BC Mureș

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.