JSport.ro

dsc_0394În ultimul sfert al partidei de baschet disputate miercuri în sala Transilvania din Sibiu între CSU și Dinamo, galeria sibiană a afișat un mesaj pe pânză cu textul ”Cât co$tă sau cu cine trebuie să votăm pentru ca sportul să fie PRIORITATE în sala Transilvania?”. Întrebarea retorică a fanilor face referire la problemele pe care le întâmpină CSU Sibiu dar nu numai pentru a-și desfășura antrenamentele sau meciurile oficiale în principală sală de sport a orașului. Tot mai des sala este închiriată pentru târguri de haine și încălțăminte ori alte evenimente extra sport iar asta afectează mai ales programul echipei de baschet, care desfășoară cele mai multe antrenamente și meciuri oficiale pe parcursul unui an.

Fanii au scandat ”Vrem o sală doar pentru sport” iar întreg momentul a fost aplaudat în picioare de suporterii de la tribuna opusă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nu este prima dată când suporterii CSU Sibiu iau atitudine în această situație. Anul trecut, fanii au afișat un alt mesaj puternic ”Ca să se vândă chiloți în sală, CSU se antrenează pe-afară”. Suporterii au lansat atunci și o petiție în mediul online semnată de 207 persoane până în prezent. Petiția poate fi citită și semnată AICI.

csu-craiova-2-copy

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.