JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni joacă azi la Timișoara în cadrul etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu BC SCM. Jocul începe la ora 18:00 și va fi transmis în direct de DigiSport. Mai mulți suporteri sibieni se află deja în drum spre orașul de pe Bega.

CSU a avut un start de sezon excelent în care a obținut două victorii în fața a două dintre cele mai bune echipe din campionat, CSM Oradea și Steaua București. În sala Constantin Jude din Timișoara, ”galben-albaștrii” vor întâlni de asemenea un adversar puternit dar motivația echipei pregătite de Dan Fleșeriu este și mai mare după situația lui Kevin Capers, americanul părăsind lotul sibian pentru a se opera în Statele Unite.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tyler Laser: ”Suntem și mai uniți”

Înaintea jocului Tyler Laser a declarat: „Echipa noastră resimte pierderea lui Kevin Capers. E dureros iar sala pare goală fără el. E o personalitate puternică și un tip foarte talentat, dar după momente de acest gen, echipa devine și mai unită. Suntem concentrați și pregătiți pentru meci. Ne-am pregătit bine, cred că va fi un meci bun. Noi le cunoaștem stilul de joc al celor de la Timișoara, din meciurile din presezon și avem așteptări mari de la noi pentru această partidă”, a declarat Tyler Laser.

Dan Fleșeriu, antrenor: ”Va trebui să găsim toate resursele de energie și de capacitate a jucătorilor noștri pentru a-i suplini absența lui Kevin”

Antrenorul sibian este conștient de forța Timișoarei și obectivul îndrăzneț dar crede în victorie: ”Timișoara este una dintre echipele care și-a anunțat ca și obiectiv pentru acest sezon participarea în semifinale, deci, ne așteaptă un meci extrem de greu în care lupta pe terenul de joc va fi la intensitate maximă. Au o echipă foarte bună, cu toate posturile acoperite, cu conducători buni, cu pivoți extrem de buni, care cu siguranță ne vor pune probleme. Pentru noi este primul meci după accidentarea lui Kevin (n.r. Capers) și va trebui să găsim toate resursele de energie și de capacitate a jucătorilor noștri pentru a-i suplini absența și sunt convins că vom face maximul posibil pentru a juca cât mai bine, în primul rând și în al doilea rând, pentru a ne putea apropia victoria”, a spu Dan Fleșeriu, înaintea partidei.

După această partidă, CSU Sibiu joacă sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17:00, în Sala Transilvania în compania campioanei României, U. Cluj Napoca. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare începând de luni, 23 octombrie 2017, exclusiv online, pe www.csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro În măsura în care vor mai fi disponibile, acestea se vor putea achiziționa și în ziua meciului, de la caseria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.