JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni pleacă la Târgu Mureș hotărâți să facă două meciuri bune în compania echipei din localitate. Meciul 3 se dispută joi, de la ora 17:30, iar cel de-al 4-lea, sâmbătă, de la ora 20:00. Ambele partide vor fi transmise LIVE pe Digisport.

CSU Sibiu pleacă la Mureș cu scorul de 1-1, după cele două partide disputate în Sala Transilvania. Înaintea meciului, Dan Fleșeriu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Evident, moralul nu este cel mai bun posibil. Plecăm de la scorul de 1-1 și luptăm împotriva unei echipe foarte bune, cu foarte mulți aruncători buni, cu o apărare bună în ultimul meci al lor. Dar, până la urmă, ne-am dorit să ajungem aici, să jucăm cu cele mai bune echipe din campionat. Am vrut să ne întrecem cu ei și trebuie să facem maximul posibil astfel încât să câștigăm cel puțin un meci. Starea de sănătate a băieților este ceva mai bună decât săptămâna trecută, am depășit problemele, și să sperăm că, din punct de vedere fizic, vom fi mai proaspeți și vom reuși să facem jocuri cât mai bune și în apărare și în atac”, a spus Dan Fleșeriu.

Partida de joi, 20 aprilie 2017, ora 17:30 va fi transmisă pe Digisport 3, în timp ce meciul 4, care se va disputa sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20:00, va fi LIVE pe Digisport4. În caz de egalitate, după cele două partide de la Mureș, meciul decisiv se va juca la Sibiu, marți, 25 aprilie.

foto: csusibiu.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.