JSport.ro

CSU Sibiu - BC Targu Mures48Optimismul moderat și încrederea în reușită au caracterizat conferința de presă susținută astăzi de către conducerea clubului de baschet CSU Atlassib Sibiu la Sala Polivalentă ”Transilvania”. La conferință au participat din partea clubului de baschet: Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu, Horațiu Buduleci, președintele Secției de Baschet a clubului și Dan Fleșeriu, antrenorul principal al echipei. Aceștia au răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la întâlnirea cu presa.

Dan Fleșeriu a punctat în mare care a fost strategia de achiziții din vară menționând că la reunirea lotului care a avut loc pe data de 1 august, a lipsit un singur jucător, Kevin Hardy revenit la echipă, care se va alătura lotului în cursul săptămânii viitoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Kevin Hardy a fost convins cu greu să vină la noi, dar marele lui aport este că a renunțat la o sumă mai mare ca să vină aici, deoarece iubește orașul, publicul, se simte foarte bine aici. Așa că luni va fi la antrenament”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al echipei

După ce Tincu, Lalovic și Mijajlovic și-au prelungit contractele și pentru sezonul 2016/2017 cu CSU SIbiu, s-a alăturat lotului și Bogdan Popescu , Mirel Claudiu Dragoste, Cedrick Lanier Turman jr și Marcel Kawika Davis vor face de asemenea parte din ”team-ul” condus de Dan Fleșeriu. Chiar dacă obiectivul personal fixat de către pricipalul sibienilor este ”să câștig fiecare meci”:

”Îmi place cum arată acum echipa, însă vor mai avea loc schimbări dacă o parte dintre cei aduși nu se vor integra. Vom vedea mai departe ce se va întâmpla. Mă aștept de la Tincu să fie unul dintre jucătorii cei mai importanți. Avem o echipă mai tânără decât anul trecut. Atât românii, cât și americanii sunt mai aproape ca și vârstă de 20 de ani, decât de 25”, a mai declarat Dan Fleșeriu

În perioada imediat următoare echipa va susține o serie de partide de pregătire. După vizita medicală vor urma partidele de pregătire după cum urmează:

  • 19-20 august – turneu de pregătire la Cheile Grădiștei alături de echipele din Ploiești și Cluj Napoca
  • 25-28 august – Memorialul ”Tordai” la care vor participa alături de BC CSU Sibiu, CSM Oradea, BC TG. Mureș  și  Dinamo București. De asemenea , vor participa atât echipa din Craiova, cât și BCM U Pitești
  • 4 septembrie – meci de pregătire la Pitești
  • 9-10 septembrie – ”Cupa Timișoara” alături de echipa din Ploiești și din Kecskemet din Ungaria

Despre bugetul de care dispune în acest an clubul de baschet, președintele Secției de Baschet, Laurențiu Buduleci a precizat că nu va fi mai redus decât cel din sezonul precedent adică undeva în jur de 390000-400000 de euro, precizând că s-a preferat o contribuție sensibil egală din partea partenerilor, în detrimentul unui sponsor principal și că se va continua parteneriatul cu Atlassib care va asigura transportul, dar se va încerca și atragerea unor noi parteneri alături de echipa fanion a baschetului sibian.

Obiectivul fixat pentru acest sezon este clasarea în primele șase locuri după cum a precizat Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.