JSport.ro

Baschetbaliștii sibieni au reușit o victorie importantă în confruntarea de seara trecută din Sala Transilvania, cu BC Mureș Tg. Mureș, scor 82-66 (24-22, 18-12, 18-23, 22-11). Sibiul are astfel 12 victorii și 6 înfrângeri și este calificată deja în prima grupă valorică, ocupând locul al doilea în clasament.

Sibienii au intrat pe teren extrem de motivați, lucru pe care l-au arătat pe tot parcursul meciului. Și-au dorit extrem de mult victoria și acest lucru s-a și întâmplat, astfel că, din punct de vedere matematic, BC CSU  Sibiu este deja calificată  în prima grupă valorică, deși mai mare de disputat încă două partide, în această prima fază a campionatului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am avut un meci cu tensiune mare pentru noi. Nu am jucat așa de bine ca la Pitești și asta s-a văzut mai ales în sfertul trei, cel în care noi jucăm cel mai bine. Bine că am reușit în sfertul patru să revenim și să câștigăm meciul. Suntem calificați sută la sută în primii șase și asta înseamnă că ne-am îndeplinit obiectivele pentru sezonul acesta, dar nu aș vrea să ne oprim aici. Vom vedea ce putem face pentru a îmbunătăți jocul echipei și în funcție de posibilități să atingem un obiectiv mai înalt. O să avem o discuție săptămâna viitoare și vom stabili ce vom face mai mult. Mă bucur că băieții au crezut în ei și au reușit să ajungă pentru al doilea an consecutiv în primii șase și sper că, de data aceasta, nu va mai fi relaxarea de anul trecut, din faza a doua, și vom face jocuri foarte bune, cel puțin acasă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Igor Mijajlovic 19p, Radu Paliciuc 15p, Boris Lalovic 14p, Bogdan Popescu 14p, Kevin Hardy 12, Marcel Davis 8p.

BC CSU Sibiu mai are programate două partide, până la finalul primei faze a campionatului, în deplasare la BC Timișoara și pe teren propriu cu Olimpic Baia Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.