JSport.ro

DSC_0590Gaz Metan Mediaș a suferit o nouă înfrângere în acest sezon după ce au cedat în aceastp seară, pe teren propriu, scor 73-81, în fața formației Bc Timișoara. Este cea de-a patra înfrângere stagională suferită de medieșeni în fața Timișoarei.

Deși diferența de opt puncte de pe tabelă nu este mare pentru un meci de baschet și ne-ar duce cu gaândul la un meci echilibrat, realitatea de pe teren a fost alta, echipa timișoreană dominând meciul și aflându-se aproape pe tot parcursul meciului în avantaj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Singurele momente în care baschetbaliști medișeni au reușit să țină piept formației din Timișoara au fost la începutul partidei, care a fost foarte echilibrat. Formația antrenată de Mihai Popa a reușit să conducă la jumătatea primului sfert cu 11-8, dar au urmat 5 minute în care nu au mai reușit decât patru puncte, încasând 17.

Din acel moment Mediașul nu a reușit să mai țină pasul cu gruparea timișoreană, care s-a aflat mereu la conducerea partidei, nici un moment nepundu-se problema învingătoarei. Scorul final al întâlnirii a fost 73-81, pe sferturi 15-25, 21-24, 18-20, 19-12.

A fost cea de-a 25-a înfrângere stagională pentru gaziști, care rămân pe ultima poziție a ierarhiei. Următorul adversar al gaziștilor va fi Energia Târgu Jiu, ” victima ” favorită din acest sezon, formație pe care Mediașul a învins-o în toate cele trei întâlnirii stagionale.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.