JSport.ro

Sportiva sibiancă în vârsta de 15 ani a fost convocată la lotul național al României U16 în vederea Campionatului European din Franța, din luna august. Bianca Nan este una din jucătoarele de bază a CSȘ Sibiu alături de care a ajuns de mai multe ori în ultimii ani în fazele finale ale campioantului național.

Bianca va pleca la reuniunea lotului în 16 iunie, la Alexandria, iar apoi va participa la două cantoinamente alături de colegele din țară. Între 28 iunie și 5 iulie fetele vor fi în Polonia iar între 25 iulie și 31 iulie în Slovacia. Campionatul European din Franța va avea loc între 1 și 15 august.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lucian Negru, antrenorul Biancăi la echipa de club, crede că experiența unui astfel de turneu va fi unică pentru sportiva sibiancă: ”Eu zic că este o confirmare. Ea de 2-3 ani este tot convocată la lot. Cred că pentru Bianca ar putea fi o experiență unică Campionatul European, iar pentru clubul nostru este o mândrie că este convocată. Bianca este conștiincioasă și are cam tot ce îi trebuie ca și calități fizice. Îi place baschetul, iar familia ei înțelege ce înseamnă performanța și sacrificiile”, a declarat antrenorul Lucian Negru.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.