JSport.ro

dsc_0473Baschetbaliștii de la CSU Sibiu au plecat încă de ieri la București pentru partida retur a Cupei României pe care sibienii o vor juca azi, de la ora 19.45. În tur, elevii lui Dan Fleșeriu s-au impus în sala Transilvania cu 94-76.

Echipa sibiană nu va putea conta în meciul de azi pe Bogdan Popescu, accidentat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Totul depinde de noi”

Antrenorul sibian spune că echipa sa va lua în serios meciul chiar dacă diferența din tur este de aproape 20 de puncte: ”Returul se anunță unul cel puțin interesant, din punctul meu de vedere, pentru că cei de la Dinamo au un antrenor nou și, probabil, au avut suficient timp să schimbe o mulțime de lucruri, și în strategia de abordare a jocului și unele combinații. Vor face poate apărări noi, pe care noi nu am avut ocazia să le cercetăm, să facem scouting, deci ne așteaptă un meci mai greu decât ar fi fost dacă păstrau aceeași structură. Totuși, va depinde doar de noi, cât de serios vom aborda acest meci pentru a ne califica mai departe. Băieții noștri sunt apți, cu o singură excepție, Bogdan Popescu, care nu știu dacă va putea să joace pentru că este accidentat și este în tratament. Să sperăm că până la ora meciului toți ceilalți vor fi apți de joc”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Radu Paliciuc: ”Ne-am pregătit intens, nu suntem deloc relaxați”

Și jucătorul lui CSU, Radu Paliciuc a făcut declarații care relevă importanța pe care ”galben-albaștrii” o acordă meciului de azi: ”Nu va fi un meci deloc ușor, chiar dacă noi avem acest avantaj de 18 puncte. Dinamo a schimbat antrenorul și probabil că echipa va avea o altă față. Antrenorul probabil va încerca un joc mai bun al dinamoviștilor, dar noi ne-am pregătit intens pentru meciul acesta, nu suntem deloc relaxați și suntem dornici să câștigăm”, a spus Radu Paliciuc.

Dinamo – CSU Sibiu va fi transmisă în direct pe Digisport 3, astăzi, de la ora 19.45.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.