JSport.ro

CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 18:00, ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon. Galben albaștri vor lupta pentru a duce seria mai departe în decisiv. Biletele se mai pot comercializa online până marți la ora 18:00, iar cele rămase disponibile, în ziua meciului, direct de la sala Transilvania, înaintea startului de partidă.

Baschetbaliștii sibieni își joacă miercuri ultima șansă pentru a mai avea speranțe la medalia de bronz. În caz de victorie, seria se duce în decisiv, partidă ce ar urma să se dispute la Cluj, sâmbătă, tot de la ora 18:00. Înaintea meciului, antrenorul principal a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Băieții sunt supărați și oarecum îngândurați pentru că au simțit că putem câștiga la Cluj. Am fi putut să câștigăm dacă am fi putut duce ritmul până la sfâșitul meciului. Mă aștept ca mâine, toți jucătorii care vin de pe bancă să depună un efort mai mare și să aducă mai multe puncte bune în jocul nostru. Nu neapărat pe tabelă, dar o apărare mai bună și căteva intercepții sau recuperări ne-ar ajuta foarte mult. Cred că acolo am pierdut, în primul rând meciul de la Cluj. Mă aștept ca atitudinea generală să fie pozitivă și să ne luptăm așa cum am făcut-o tot sezonul pentru că este ultimul meci acasă și ar fi dezamăgitor să oferim medaliile Clujului, la noi în sală. Sper să ajungem la meciul trei și acela să fie un meci de totul sau nimic”, a spus Dan Fleșeriu.

Ultimele bilete rămase disponibile se pot achiziționa la sala Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.