JSport.ro

CSU Sibiu joacă astăzi, la Sibiu, meciul deciziv din seria de PlayOff cu BC Mureș, de la ora 19:00. Seria nu a fost tranșată în primele 4 meciuri, fiecare echipă adjudecându-și câte două meciuri.

Înaintea partidei din această după-amiază antrenorul CSU Sibiu a declarat:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”În echipă, atmosfera este de optimism. Am reușit să facem și la Mureș 1-1, ca și acasă și să aducem seria înapoi la Sibiu pentru a profita de avantajul terenului propriu, un lucru extrem de pozitiv. Băieții sunt toți sănătoși, apți și abia așteptăm meciul. Sperăm la un meci bun, care să ne asigure calificarea. Va fi extrem de dificil, ca și în celelalte meciuri. Rezultatul de acum, de 2 la 2, este perfect echitabil. Este o serie echilibrată, fiecare are șanse 50-50, și cred că de aceea avem meci decisiv. Noi tot campionatul ne-am luptat să avem decisivul pe teren propru și ne bucurăm că reușim să jucăm în fața propriilor suporteri, cu calificarea pe masă. Le mulțumesc mult că sunt alături de noi, că ne-au fost alături și la Târgu Mureș, indiferent de rezultat, și sunt convins că ne vor împinge de la spate, din nou, și vom avea un rezultat bun”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Partida din această seară se anunță a se desfășura într-o atmosferă extraordinară, cu casa închisă. Suporterii echipei noastre și-au procurat biletele de acces încă de la primele ore ale dimineții de ieri, astfel că în doar câteva ore au fost epuizată. Îi sfătuim să ajungă din timp la sală, să manifeste fairplay pe toată durata partidei și să nu se prezinte la Sala Transilvaia cu vuvuzele sau trompete, dar nici cu obiecte interzise.

Pe cei care nu au mai găsit bilete le recomandăm să urmărească meciul în fața televizorului, partida fiind transmisă LIVE de DigiSport.

sursa: comunicat de presă CSU Sibiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.