JSport.ro

DSC_0880Gaz Metan Mediaș primește sâmbătă vizita formației Phoenix Galați într-o partidă contând pentru etapa a patra a grupei valorice 7-12 a ligii naționale de baschet masculin. Partida va începe de la ora 18:00 și va avea loc la Sala Sporturilor din Mediaș.

Formația din Galați pornește cu prima șansă la câștigarea partidei, având în vedere pozițiile celor două echipe în clasament. Un alt argument în favoarea gălețenilor este faptul că aceștia se află în luptă pentru a obține o poziție de play-off, în timp ce formația din Mediaș se află pe ultima poziție, cu șanse minime de a mai evita ultimele două poziții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cele două formații vin după rezultate total diferite obținute în etapa intermediară de miercuri, formația pregătită de Mihai Popa pierzând fără drept de apel la Pitești,deși părea într-o creștere de formă, în timp ce gălățenii au învins la capătul unui joc excelent pe terenul formației Dinamo București

În ceea ce privește meciurile directe, cele două formații s-au întâlnit doar de două ori, ambele partide jucându-se în acest sezon. Formația de pe malul Dunării a câștigat ambele dispute, 74-71 la Mediaș și 80-72 la Galați.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.