JSport.ro

DSC_0830Gaz Metan Mediaș și CSM Oradea se întâlnesc miercuri, 10 februarie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Mediaș, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 21 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Altădată derby pentru primele locuri în clasament, meciul de mâine găsește cele două formații având poziții diametral opuse în clasament. Dacă Mediașul ocupă ultima poziție având doar 2 victorii și 18 înfrângeri, în timp ce orădenii ocupă prima poziție în clasament cu 15 victorii și 5 înfrângeri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Istoricul confruntărilor directe este favorabil grupării de pe Târnava Mare care are 18 victorii față de doar 13 ale orădenilor. Cele două formații s-au întâlnit de trei ori în acest sezon, o dată în camiponat și de două ori în primul tur al Cupei României. Toate cele trei confruntări au fost câștigate de orădeni, în campionat cu scorul de 79-72, iar în cele două confruntări din Cupa României cu scorul de 86-73 la Mediaș și 89-74 la Oradea.

Deși la prima vedere CSM Oradea pare favorită la câștigarea acestei partide, medieșenii pot furniza surpiza mai ales dacă iși vor face debutul cele două achiziții, Graham și Petrovic, iar echipa nu va mai suferi căderi în joc în partea secundă a întâlnirii. Gruparea din Mediaș are nevoie mare de victorie în tentativa de a evita retrogradarea, iar repetarea evoluției din prima repriză de la Sibiu ar putea duce la câștigarea partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.