JSport.ro

DSC_0822Gaz Metan Mediaș întâlnește sâmbătă cu începere de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Mediaș, formația BCM Pitești, într-o partidă contând pentru penultima etapă din Liga Națională de Baschet Masculin.

Pentru fanii medieșeni este ultima posibilitate de a-și vedea favoriții la lucru în acest sezon competițional deoarece este ultima partidă pe care gaziștii o vor disputa pe teren propriu. De asemenea, există posibilitatea să fie și ultima partidă, pe teren propriu, pe care Gazul o va disputa în liga națională, deoarece aceștia sunt retrogradați matematic în liga secundă și doar o decizie a federației mai poate salva Gazul de participarea în a doua divizie valorică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Formația din Pitești are nevoie disperată de victorie pentru a reuși să evite retrogradarea, un lucru mai puțin obișnuit pentru piteșteni în ultimele sezoane, dar aceștia au de tras din cauza penalizării de trei puncte din cauza retragerii echipei secunde din sezonul trecut al ligii secunde. Având în vedere aceste lucruri cel mai probabil piteștenii vor trage tare pentru a câștiga partida și pornesc cu prima șansă.

Istoricul confruntărilor directe este condus de piteșteni care au 19 victorii față de doar 13 ale medieșenilor. În acest sezon cele două formații s-au întâlnit de trei ori, toate meciurile fiind câștigate de către formația din Pitești, toate la diferențe de peste 20 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.