JSport.ro

DSC_0810Gaz Metan Mediaș întâlnește, în deplasare, formația Dinamo București într-un meci contând pentru etapa cu numărul 28 a ligii naționale de baschet masculin. Partida se va desfășura sâmbătă cu începere de la ora 20:00 în cadrul grupei valorice a locurilor 7-12, fiind cea de-a patra întâlnire sezonieră dintre cele două echipe.

Dinamoviștii pornesc cu prima șansă în această partidă, meciul având o miză mai mare pentru formația dinamovistă care luptă pentru a ocupa unul din cele două locuri care duc în play-off, în timp ce formația medieșeană are șanse doar matematice de a evita retrogradarea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O înfrângere pentru gruparea pregătită de Mihai Popa ar însemna retrogradarea matematică a acesteia cu patru etape înainte de finalul sezonului. Totuși, sunt speranțe pentru medieșeni de a rămâne în prima ligă deoarece federația ar dori să mărească numărul echipelor din prima ligă la 14.

Istoricul confruntărilor directe este favorabil formației din Mediaș, care are 11 victorii față de 6 ale dinamoviștilor. În acest sezon cele două formații s-au de trei ori în acest sezon, de două ori în sezonul regulat și o dată în cadrul grupei valorice 7-12. Cele două partide din sezonul regulat au fost câștigate de Dinamo, în timp ce partida jucată în cadrul grupei valorice 7-12 a fost câștigată de medieșeni.

Formația medieșeană ocupă ultima poziție în clasament cu 4 victorii și 23 înfrângeri, în timp ce formația dinamovistă se află pe locul opt cu 12 victorii și 15 înfrângeri.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.