JSport.ro

DSC_0881

Gaz Metan Mediaș se deplasează în etapa cu numărul patru din cadrul turneului contând pentru locurile 7-12 pe terenul formației BCMU Pitești. Partida va începe la ora 18:00 și se va disputa în Sala Sporturilor Trivale din Pitești.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cele două formații ocupă în acest moment ultimele două poziții în clasament, gaziștii fiind ultimii cu din 4 victorii și 21 înfrângeri, în timp ce piteștenii sunt un loc mai sus în clasament cu 9 victorii și 16 înfrângeri. Important de precizat e că argeșenii ocupă această poziție pentru că au pornit în acest sezon cu 3 puncte penalizare, datorită faptului că echipa secundă a clubului s-a retras anul trecut din liga secundă.

Victoria este necesară ambelor formații, care au obiective total diferite în acest final de sezon. Astfel, medieșenii nu prea își permit pași greșiți în tentativa de a evita retrogradarea, în timp ce formația pregătită de Mandic își dorește să prindă locul 8 pentru a ajunge în sferturile de finală ale campionatului.

Jocul formației de pe Târnava Mare a crescut mult în ultima perioadă datorită aducerii lui Drăgușin, Graham și Petrovic, în timp ce jocul formației piteștene este într-un ușor regres după despărțirea de Ross, cel mai bun și mai constant jucător al echipei.

Istoricul întâlnirilor directe este dominat de formația din Pitești care are 18 victorii în partidele directe, în timp ce Mediașul s-a impus de 13 ori în fața piteștenilor. Cele două formații s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat, ambele partide fiind câștigate de formația din Trivale, care s-a impus în tur la Mediaș cu 114-92, iar în retur la Pitești cu 97-74.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.