JSport.ro

CSU Sibiu a pierdut în urmă cu câteva momente scor 79-81 meciul 3 al semifinalei cu Steaua București. Scorul general a devenit 2-1 pentru bucureșteni dar sibienii au șansă să învingă miercuri și să ducă confruntarea în decisiv.

Trupa pregătită de Dan Fleșeriu a avut ultimul atac al meciului condus de Mijajlovic. Pasa lui l-a găsit însă în unghi dificil pe Cooper care a ratat aruncarea de 3 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bogdan Popescu MVP

Bogdan Popescu a reușit un meci senzațional astăzi marcând 25 de puncte prin care a devenit MVP-ul partidei. Popescu s-a remarcat prin 7 coșuri de 2 puncte, 2 ”treițe” și un procentaj de 100% la ”libere”, 5 din 5.

Celelalte puncte ale echipei sibiene au fost marcate de Mijajlovic 14p, Cooper 13p, Lalovic 11, Paliciuc 7p, Davis 5p, Hardy 4p.

Meciul 4 se va disputa miercuri tot la București, începând cu ora 19.45, iar un eventual meci decisiv va fi găzduit de sala Transilvania din Sibiu.

70 de suporteri la București

Echipa sibiană a fost susținută la București de peste 70 de suporteri majoritatea dintre ei veniți din Sibiu dar și din Capitală. Fanii s-au ridicat ca de obicei la înălțime chiar dacă din tribuna adversă galeria Stelei formată din membri ai Peluzei Sud a opus o rezistență pe măsură.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.