JSport.ro

CSU Sibiu întâlnește azi, de la ora 19:00, în sala Transilvania, formația Timba Timișoara într-o nouă etapă a Ligii Naționale de Baschet. Adversarul sibienilor traversează o criză puternică după ce a pierdut în doar o săptămână doi jucători și antrenorul echipei.

Rămasă fără Bogdan Popescu, revenit între timp la CSU Sibiu, și antrenorul Bogdan Murărescu, Timba Timișoara l-a pierdut ieri și pe Mladen Pavlovic, informează tmsport.ro. Jucătorul a părăsit echipa și se află deja în Serbia. În zilele următoare, se va clarifica și situația lui Cameron Naylor, sportiv cu probleme medicale, dar absent la meciul cu Dinamo inclusiv din sală, unde a fost prezent alt accidentat, Tiegbe Bamba. Naylor nu va juca nici vineri la Sibiu iar folosirea lui Bamba este incertă. În altă ordine de idei, Timba se va muta de la Timișoara din luna decembrie. Astfel, CSU va merge pentru meciul retur la Buziaș după ce sala de sport din localitate a fost omologată de FR Baschet.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Va fi un meci important pentru noi, mai ales că venim după înfrângerea de la Pitești, din etapa trecută. Am avut însă o săptămână cu antrenamente foarte bune și avem așteptări mari de la noi, în meciul de mâine. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi”, a spus Andrei Ene.

”Timba este o echipă nou promovată, ambițioasă care, din păcate pentru ei, are ceva probleme cu câțiva jucători la care a renunțat, probabil își vor lua alții, așa că nu știm exact cu cine vom juca vineri. Știm că vom avea în față o echipa care își va apăra, cu tot ce au ei la ora actuală, șansa de a câștiga și rămâne în Liga Națională. Noi venim după o înfrângere dureroasă de la Pitești, în care am fost la mai puțin de o secundă de victorie și venim și cu câteva urme de acolo- accidentări mai mici sau mai mari- care ne-au creat destule probleme săptămâna aceasta la antrenamente. Să sperăm că până la ora jocului vom avea jucătorii apți, că vom face un joc bun și că, indiferent de câte puncte vom marca, vom reuși să ne apropiem victoria. Bogdan Popescu a semnat din nou cu noi, dar nu va fi prezent la acest meci și rog spectatorii să mai aibă răbdare până la următorul meci de acasă. Este un lucru foarte bun că îl vom avea din nou în echipă și sunt convins că ne va ajuta să atingem obiective cât mai înalte și în sezonul  acesta”, a spus Dan Fleșeriu.

Bilete și azi, disponibile la casieria sălii Transilvania

Biletele pentru această partidă se vor mai putea achiziționa azi, de la Sala Transilvania, începând cu ora 18:00. Meciul nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.