JSport.ro

Cea de-a şasea ediţie a Sibiu Challenge, a reunit sâmbătă, 17 iunie, în Parcul Sub Arini peste 20 de zone sportive pentru toate gusturile şi toate vârstele şi mulţi participanţi dornici de mişcare. În ciuda vremii capricioase, au acceptat provocarea de a-şi dedica o zi mişcării în aer liber persoane de toate vârstele, de la copii la seniori, dornici de a face sport sau, pur si simplu, de a petrece o zi în parc într-o atmosferă de sărbătoare animată de muzică şi bună dispoziţie.

Deşi vremea s-a jucat de-a soarele şi ploaia, sibienii nu au ezitat să vină în parc şi să participe la concursuri şi tombole cu premii din partea partenerilor noştri, Marquardt, Hervis, Diego şi Generali Asigurări. Copiii au fost cei mai încântaţi de castelele gonflabile, pictura pe faţă, balonele colorate şi de ursuleţii Diego, mascotele evenimentului. Cluburile sportive prezente la eveniment anul acesta au avut ocazia să îi iniţieze pe participaţii amatori în noi sporturi şi, mai ales, să îşi recruteze sportivi pentru viitoare echipe de performanţă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sibiu Challenge este cea mai mare acţiune locală de conştientizare a importanţei de a face sport şi de a duce un stil de viaţă sănătos într-un mediu natural curat. Este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.