JSport.ro

Volei Alba Blaj, reprezentanta României în a doua competiție de volei feminin a continentului, va juca miercuri, 19 decembrie, cu VK Prostejov în manșa tur a optimilor de finală. Partida e găzduită de sala Transilvania din Sibiu iar intrarea va fi liberă. 

Este ultimul meci al anului pentru blăjence care vor juca partida retur abia în perioada 22-24 ianuarie 2019. Volei Alba Blaj trece printr-o formă excelentă după ce a învins recent campioana României, CSM București, chiar în capitală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul Blajului este convins că echipa sa va învinge dacă va repeta evoluția de la București: „La meciul cu CSM București ne-am arătat adevărata noastră față. Când suntem foarte motivați și concentrați și dacă nu facem multe greșeli neforțate, avem acest nivel de joc și cred că, având în vedere evoluția noastră din ultima perioadă, CSM București a fost suprinsă de jocul nostru, cred că nu s-au așteptat ca noi să jucăm atât de bine, dar asta e problema lor. A fost o victorie foarte importantă, dar acest lucru nu înseamnă nimic, pentru că avem un campionat lung și trebuie să fim atenți, iar în următoarele meciuri, indiferent de adversari, trebuie să ne prezentăm precum la partida de la București. Cu Prostějov trebuie să jucăm așa cum am făcut-o vinerea trecută, trebuie să fim foarte concentrați. Prostějov nu mai este echipa din anii trecuți, dar este o formație binecunoscută, cu mulți ani în Liga Campionilor, chiar dacă au un lot puțin mai slab decât în sezoanele precedente. Noi de fiecare dată ne respectăm adversarul, însă trebuie să ne preocupe, în primul rând, jocul nostru. Cum am zis, dacă suntem motivați și atenți, nu o să fie probleme miercuri”.

Căpitanul blăjencelor, Nneka Onyejekwe: „Cred că meciul de miercuri nu va fi diferit de cele jucate până acum. Avem nevoie de o victorie de trei puncte și trebuie să jucăm un volei de calitate. Am trecut printr-o perioadă dificilă, dar vreau să cred că ne-am recăpătat încrederea în joc, că am depășit perioada nefastă și vreau să arătăm asta și miercuri seara. Fiecare meci este diferit și trebuie abordat cu maximă seriozitate. Nu ne gândim încă la obiectivul final, pentru noi este important să luăm fiecare meci în parte, să ajungem la cea mai buna formă și să îmbunătățim jocul de la un meci la altul. Îmi doresc doar să fim sănătoase și astfel sunt sigură că vom reuși să ne îndeplinim obiectivele”.

Plușuri pentru copii și sprijin pentru tânărul Robert Roman

Clubul blăjean organizează o campanie de strângere de jucării de pluș pe care să le doneze de Crăciun copiilor de la Centrul de Plasament Blaj și preșcolarilor de la două grădinițe din Blaj. Spectatorii sunt astfel invitați să aducă la sală câte o jucărie de pluș. Se vor strânge fonduri și pentru Robert Roman, 14 ani, din Alba Iulia, diagnosticat cu leucemie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.