JSport.ro

Iubitorii sporturilor extreme au posibilitatea, începând din această vară, să-și testeze abilitățile pe noul panoul de escaladă din Cisnădie, cel mai mare din județul Sibiu. Panoul este amplasat într-o zonă cunoscută tuturor iubitorilor de sport, lângă sala Polivalentă Măgura și în apropierea ștrandului din localitate.

”Căţărătorii au de acum la Cisnădie cel mai mare panou de escaladă din judeţul Sibiu! Iubitorii de adrenalină sunt asteptaţi la baza sportivă Măgura Cisnădie, pentru a porni în aventura escaladării panoului înalt de zece metri. Panoul este destinat atât începătorilor, cât şi căţărătorilor medii şi avansaţi. Au fost amenajate peste 20 de trasee de escaladă, cu diferite grade de dificultate”, se precizează pe pagina oficială a Primăriei Cisnădie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Reprezentanții primăriei mai precizează că accesul este gratuit: ”Cei care nu s-au mai căţărat niciodată pot urma cursuri de iniţiere, cu instructori autorizaţi. În plus, vor beneficia şi de toate echipamentele necesare, având posibilitatea să înveţe tehnica de lucru cu coarda de alpinism. Acest panou completeză oferta de spaţii în care cisnădienii se pot recrea şi, în acelaşi timp, pot face sport, iar accesul este gratuit.”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.