JSport.ro

Duminică s-a disputat finala singurului turneu Challenger din România, Sibiu Open 2019, tranșată de sârbul Danilo Petrovic, locul 259 ATP. Danilo s-a impus cu 6-4, 6-2 în doar o oră și un minut de joc câștigând al doilea Challenger din acest an.

”Petrovic și-a dominat de-a lungul întregului turneu adversarii printr-un serviciu extraordinar. Foarte puternic, extrem de precis, Petrovic a câștigat nenumărate puncte datorită serviciului său puternic. De altfel, el a fost cel care l-a eliminat pe Robin Haase, campionul din 2016, în două seturi încheiate autoritar, 6-3, 6-2 iar toate meciurile sale s-au încheiat în două seturi. 11 ași a reușit Petrovic în finală și a câștigat 87% din punctele de pe primul său serviciu, față de doar 65% câștigate de O`Connell. Australianul a părut că are resurse să revină în două, trei rânduri însă chiar și după un break, Petrovic revenea cu rebreak și prelua din nou controlul partidei. S-a încheiat 6-4, 6-2 iar Petrovic câștigă al doilea turneu Challenger în acest an”, se arată pe site-ul competiției.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În finala turneului de dublu gemenii Sabanov, din Croația, au întâlnit perechea franceză Sadio Doumbia și Fabien Reboul, cei care i-au eliminat într-un meci dramatic pe Victor Cornea și Alex Jecan în sferturi. Francezii au fost mai determinați, au luat primul set cu 6/4, l-au pierdut pe al doilea cu 3/6 iar in super tie-break au câștigat cu 10-7 și au devenit noii campioni ai turneului de dublu.

Sibiu Open s-a desfășurat în perioada 14-22 septembrie la baza Pamira din Sibiu și a fost dotat cu premii totale de 46 600 de euro.

foto: sibiuopen.com

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.