JSport.ro

Duminică se aleargă. Pe Transfăgărășan, pe munte, pe lângă izvoare, cascade și lacuri glaciare. E o nouă ediție a Transmaraton, eveniment la care participanții donează și strâng bani pentru 3 cauze mari: Scoala de Valori, Padurea Copiilor si Hospice Casa Speranței.

Se aleargă 10, 21, 30, 42 sau 50 de kilometri pe un traseu absolut fenomenal, șoseaua Transfăgărășan iar circulația mașinilor nu va fi închisă. 2000 de metri altitudine este cota pe care o vor atinge sportivii amatori sau profesioniști în zona stațiunii Bălea Lac.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Te vei putea bucura de tot ceea ce iti ofera acest traseu spectaculos, indiferent daca vei alerga semi, maraton sau ultra! Patru anotimpuri intr-o singura zi. Izvoare, cascade si lacuri glaciare. Munti impozanti si un tunel de aproape un kilometru in care va straluci lumina frontalei tale”, este descrierea prin care participanții sunt atrași spre Transmaraton 2018.

95 000 lei fonduri strânse pentru cauze

Transmaraton 2018 a reușit să strângă până acum din donații 95 000 de lei pentru cele 3 cauze susținute: Școala de Valori, Pădurea Copiilor și Hospice Casa Speranței. Donațiile se pot face în continuare pe site-ul competiției www.transmaraton.org, iar ținta este de minim 100 000 de lei.

Așa a fost anul trecut:

sursă foto: facebook – Transmaraton

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.