JSport.ro

Sibiu-Challenge-2015Știați că în Sibiu există o inițiativă inedită prin care micuții cu vârste între 4 și 8 ani sunt atrași spre sport prin jocuri atractive într-un cadru organizat? Fostul rugbist al CSM Sibiu, Horia Stoica propune sibienilor „Școala de jocuri”, un proiect prin care cei mici învață jocurile copilăriei și alte jocuri de mișcare în aer liber alături de antrenori și animatori experimentați.

”In afara dezvoltării calităților motrice, copiii vor învăța să comunice, să socializeze, vor învăța disciplina. Căutăm pici de 4-5-6 ani pentru grupa “mică” și copii de 6-7-8 ani pentru grupa “mare”. Urmărim ca în timp să descoperim abilitățile și înclinațiile sportive ale fiecărui copil și împreună cu părinții să-l orientăm pe fiecare spre sportul care i se potriveste”, spune Horia Stoica.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Se efectuează câte două ședințe pe săptămână, a câte 75-90 de minute fiecare iar prețul pentru o lună este 70 de lei. Doritorii se pot înscrie la adresele de e-mail rugbyclubsibiu@hotmail.com și horia.stoica@csrugbysibiu.com sau la numărul de telefon 0748 245 210.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.