JSport.ro

Performanță deosebită pentru popicele tălmăcean și pentru județul Sibiu în același timp. Alexandru Mitru a fost convocat din nou la naționala României de profil în vederea Campionatului Mondial 2017 din Germania, din perioada 14-19 mai 2017.

În vârstă de doar 17 ani, Alex Mitru nu este la prima convocare în lotul național iar asta demonstrează că tânărul component al echipei CS Oraș Tălmaciu confirmă și la nivel înalt talentul și munca pe care o depune zilnic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alex se află acum în cantonament de pregătire începând de duminică la Cluj de unde va pleca ulterior direct spre Dettenheim, în Germania:

Alex Mitru: ”Să reprezint țara e cel mai frumos lucru”

”Din punctul meu de vedere, cel mai frumos lucru pentru un sportiv este să reprezinte țara sa la un campionat mondial sau european. Mă simt în formă și din acest motiv imi doresc, ca împreună cu colegii mei, să câștigăm cât mai multe medalii la acest campionat mondial. Sunt mândru de rezultatele mele iar prin această cale vreau să mulțumesc președintelui, părinților, antrenorului și primarului orașului pentru susținerea acordată”, a declarat Alexandru Mitru pentru sbsport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.