JSport.ro

În vederea dezvoltării unei atitudini pro-sport în cadrul comunităţii, Primăria Municipiului Mediaş a demarat procedura de înfiinţare a unui Club Sportiv Municipal. Cu această ocazie, Federaţia Română de Taekwon-do ITF a venit cu propunerea înfiinţării unei secţii de Taekwon-do pentru copii.

Astfel, vicepreşedinţii Federaţiei, Ciprian Banea şi Adrian Bibu, au avut o întrevedere joi, 27 aprilie 2017, cu primarul Mediaşului, domnul Gheorghe Roman, fost practicant de Taekwon-do cu centura neagră:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sperăm ca discuţia avută cu domnul primar să se concretizeze într-un viitor cât mai apropiat. Ne bucuram foarte tare să vedem iniţiative locale care vizează o continuă dezvoltare a sportului, şi a Taekwon-do-ului în mod special. Comunitatea de Taekwon-do din România este din ce în ce mai numeroasă, iar performanţele obţinute de România la Campionatele Europene şi Mondiale sunt din ce în ce mai vizibile, fapt ce ne bucură foarte mult.”, a declarat Ciprian Banea, unul dintre vicepreşedinţii Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.