JSport.ro

afis-stagiuÎn luna septembrie, sportivii şi fanii taekwon-do-ului au extraordinara şansă de a descoperi secretele care construiesc campioni în taekwon-do şi de a lua lecţii de la Maestrul Wim Bos (9 Dan). Seminarul tehnic, denumit Stagiul Internaţional de Taekwo-do Sibiu 2016 va avea loc în Sibiu, în perioada 16-18 septembrie 2016 la Centrul Aria Sport şi este organizat de PUMA Club Sibiu în colaborare cu Federaţia Română de Taekwon-do ITF.

Seminarul este deschis participării tuturor sportivilor români interesaţi, care sunt afiliaţi Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, precum şi tuturor sportivilor din afara ţării afiliaţi la Federaţia Internaţională de Taekwon-do ITF. Sosirea sportivilor va avea loc vineri, iar sâmbătă de la ora 09.00 va debuta seminarul tehnic de taekwon-do. Publicul spectator este, de asemenea, binevenit la eveniment.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acest seminar tehnic este pentru practicanţii de taekwon-do un mod ideal de a se perfecţiona, pentru a obţine astfel rezultate foarte bune la viitoarele competiţii naţionale şi internaţionale.

Grand Master Willem Jacob Bos (9 Dan), de origine din Olanda, este o celebritate în lumea taekwon-do-ului şi unul dintre cele mai apreciate personalităţi din comunitatea europeană şi mondială de taekwon-do. Din palmaresul acestuia putem enumera: de 7 ori campion naţional în Olanda în perioada 1970-1978, campion european la luptă în 1976, membru în diverse comisii de arbitraj în cadrul Federaţiei Europene şi Internaţionale, preşedinte al Federaţiei Europene de Taekwon-do ITF (All European Taekwon-Do Federation – AETF) între 2004 şi 2006, antrenor naţional al Olandei şi Italiei.

În prezent, GM Wim Bos este Director tehnic în cadrul Federaţiei Italiene de Taekwon-do şi Director în cadrul Biroului de conducere al Federaţiei Internaţionale de Taekwon-do ITF. De-a lungul carierei sale a susţinut peste 10 cursuri de arbitraj în Europa şi restul lumii şi peste 56 de cursuri de instructaj în diverse ţări ale lumii. Din acest motiv, a vizitat până în prezent peste 50 de ţări, în calitate de sportiv, antrenor, organizator de evenimente, membru în cadrul Federaţiei Europene şi Internaţionale.

”Suntem foarte încântaţi că maestrul a acceptat invitaţia de a veni de la Sibiu. Grand Master Wim Bos este cel mai mare grad în taekwon-do (9 dan) care vizitează Sibiul, fiind prima oară când se întâmplă acest lucru, fapt care ne onorează peste măsură”, a declarat Ciprian Banea, din partea organizatorilor.

wim-bos

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.