JSport.ro

Ramona Corlaciu + Alex Lazar CAB SportDanceMasters, cel mai mare concurs internaţional de dans sportiv din România
s-a desfăşurat în perioada 1-3 aprilie 2016 la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar Sibiul a fost reprezentat cu succes de frumoasa dansatoare Ramona Corlaciu, alături de partenerul său, Alexandru Lazăr.

DanceMasters, ajuns la cea de-a 13-a ediţie anul acesta, a devenit un eveniment care, la nivel sportiv, poate fi pus lângă Turneul de la Indian Wells, bucurându-se de participarea dansatorilor din 20 de ţări, 16 perechi din top 50 mondial standard şi 12 perechi din top 100 mondial latino. La ediţia de anul acesta au intrat cu entuziasm pe ringul de dans aproximativ 1000 de perechi din toată lumea, de toate vârstele şi categoriile, iar atmosfera şi muzica au fost, ca de fiecare dată, extraordinare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ramona şi Alexandru au participat la Dance Masters la categoria Open Basic Latino şi au cucerit prima treaptă a podiumului de premiere, clasându-se pe locul 1 din cele 30 de perechi înscrise la această categorie de concurs.

Ramona Corlaciu este o dansatoare de performanţă activă, foarte talentată, cu experienţă de 8 ani în arta dansului, fiind şi la şcoala de antrenori de la Reghin. În prezent, Ramona Corlaciu, alături de Ioana Avram, predau cursuri de dans sportiv şi de societate în cadrul Clubului CAB Sport Dance School din Sibiu, împărtăşind pasiunea lor iubitorilor de dans de toate vârstele.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.