JSport.ro

Popicarii sibieni sunt între cei mai buni din țară și dovedesc asta ori de câte ori au ocazia. Cel mai recent, echipa care reprezintă județul în competiții naționale, CS Oraș Tălmaciu, s-a încununat campioană la a 23-a ediție a Campionatului Național de seniori, peste 60 de ani.

Echipa câștigătoare a fost formată din ”cinciul” Erhard Beuck, Vasile Cioacă, Liviu Mailat, Ioan Popirad, Silvestru Haran. 9 echipe din Brașov, Baicoi, Buzias, Cluj, Hoghiz, Iași, Sibiu, și Tg. Secuiesc s-au aliniat la start pe arena Siderurgica din Hunedoara. Cinci jucători din fiecare echipă au lansat 120 de bile mixte iar pentru rezultatul final s-au adunat cele mai bune patru scoruri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clasament echipe:

  1. CS Tălmaciu 2083 p.d.
  2. Buziaș 1997 p.d.
  3. CS Hunedoara 1957 p.d.
  4. CS Iași 1921 p.d.
  5. CS Tg. Secuiesc 1918 p.d.

Alte 3 medalii la individiul plus cel mai vârstnic participant

Sibienii au punctat și în clasamentele individuale, urcând de 3 ori pe podium. Astfel, la categoria 60-70 de ani, Vasile Cioacă a luat medalia de aur iar Ioan Popirad ”bronzul”. La peste 70 de ani, Aurel Streza a terminat al patrulea dar la feminin Edit Gavriloiu a mai adus o medalie Sibiului, locul secund în competiția dedicată doamnelor.

Un premiu special a fost oferit domnului Andrei Opincariu pentru cel mai în vârstă participant la turneul de la Hunedoara. Sportivul sibian este în activitate, într-o formă foarte bună, la frumoasa vârstă de 78 de ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.