JSport.ro

daniel natea fcbÎntr-o postare de pe pagina sa oficială de pe un site de socializare, sportivul din Sibiu și-a exprimat dezamăgirea în legătură cu opiniile celor care îl acuzau că s-a aflat la Rio doar în ”excursie”. 

”Pentru cei care spun că am venit la Rio să mă plimb … sincer nu vă doresc să simțiți ce am simțit eu după terminarea meciului .
Probabil se poate vedea din poze starea pe care o aveam”, a scris Daniel Natea pe pagina sa de facebook.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb foarte mulți utilizatori ai sitului de socializare s-au arătat impresionați de prestațiile sportivului sibian la proba de judo +100 kg de la Olimpiada din Brazilia și i-au transmis felicitări pentru performanțele sale:

”Chestia asta o spun doar oameni care nu au realizat nimic și sunt frustrați, oameni care nu știu ce e aia o competiție și că minutele în care ești pe tatami înseamnă ani întregi de antrenament și sacrificii enorme făcute de sportiv. Felicitări pentru tot ce ai făcut pentru sportul acesta și pentru ce o să faci în continuare eu sunt mândru de tine …toți știu să judece dar ei habar nu au. BRAVO ȘI RESPECT PENTRU TOT”, a scris A.S pe pagina sa

”Felicitări pentru tot ce ai realizat, pentru că ai ajuns la olimpiadă şi pentru ceea ce ai realizat acolo! Mult succes în continuare! Este uşor de comentat, mai greu de făcut sport de performanţă şi şi mai greu de a ajunge la o astfel de competiţie! Odată în plus felicitări!”, i-a transmis G.L

”Când ai ieșit campion la masters ( singurul din istorie ) și canid ai luat atâtea medalii la concursuri importante…tot așa au spus? Mai bine să-și țină ciocul cei care vorbesc fără a cunoaște ce înseamnă sportul de performanță. Noi suntem alături de tine orice se întâmplă. Respect tuturor sportivilor care au participat la Rio!!!”, a adăugat M.A

Judoka din Sibiu, Daniel Natea, a pierdut în fața uzbecului Abdullo Tangriev, unul dintre cei mai experimentați sportivi înscriși în concurs, în faza optimilor de finală ale categoriei +100 kilograme în cadrul Olimpiadei din Brazilia. Veteranul sportiv uzbec a câștigat prin ippon după ce a profitat de o eroare comisă de către Natea care a forțat revenirea spre final.

Sportivul nostru a câștigat prin ippon în meciul anterior când l-a învins pe thailandezul Kunathip Yea-On, printr-un procedeu O Soto Gari, tehnica sa preferată, după doar un minut și jumătate din confruntare.

Dovedind excepționale calități într-un sport extrem de solicitant fizic, dar mai ales psihic, sibianul este așteptat să aducă o medalie delegației române la viitoarea olimpiadă care se va desfășura peste patru ani în Japonia.

 

sursa foto: facebook.com/Daniel-Natea

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.