JSport.ro

Echipa națională de minifotbal a României a întrecut selecționata Lituaniei cu scorul de  2-1, în cel de-al doilea meci din grupa D a Campionatului European de Minifotbal din Ungaria.

Selecționata Lituaniei a intrat mult mai bine în meci având două ocazii clare de gol în debutul partidei. Mult mai experimentați jucătorii români au echilibrat jocul, iar în minutul 8 al întâlnirii căpitanul României, Radu Burciu, a înscris printr-un șut din afara careului. Patru minute mai târziu, avantajul selecționatei noastre a fost dublat de Gabriel Tănase. Jucătorul sibian legitimat la echipa Marcă Înregistrată din Sibiu, a înscris după o pasă primită de la Crăciun.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul a fost unul destul de echilibrat, iar echipa Lituaniei a forțat să înscrie, lucru care s-a și întâmplat cu două minute înainte de finalul partidei, Lituania reușind să înscrie prin Edvinas Mucinis.

Finalul a găsit echipa Lituaniei în atac, având chiar o lovitură liberă foarte periculoasă pe care din fericire pentru noi au irosit-o, iar scorul a rămas 2-1 în favoarea naționalei României.

În primul meci susținut de către reprezentativa noastră împotriva Franței, scorul a fost de 3 -1 pentru selecționata României. Astfel, cu două victorii în primele două meciuri, echipa națională a României este pe primul loc în grupa D a Campionatului European de Minifotbal din Ungaria. Următorul meci al reprezentativei noastre va fi împotriva Spaniei și se va juca joi, la ora 19:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.